1 pkt kasvispöyryköitä
1 sipuli
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni punainen paprika
öljyä paistamiseen
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl kaurakermaa
1 dl pestoa
½-1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 dl juustoraastetta (vegaanista)
- Kuumenna uuni 200 asteeseen
- Kuutioi kesäkurpitsa, suikaloi paprika ja sipuli, hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannilla ja kuullota kasvikset pehmeiksi.
- Keitä tortellonit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja kumoa uunivuokaan.
- Puolita kasvispöyrykät, jos tarpeen. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
- Sekoita pesto, kerma ja mausteet. Lisää kaikki ainekset uunivuokaan, sekoita ja paista vuokaa vartin verran uunin keskitasolla.
- Lisää juustoraaste ja nosta vuoka uuniin vielä noin 10-15 minuutiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti