Pohja:
300 g vegaanisia piparkakkuja
100 g vegaanista maargariinia
Täyte:
450 g vegaanista tuorejuustoa
1 prk kondensoitua kookosmaitoa
appelsiinin mehu
sitruunan kuori (raastettu)
3 rkl maissitärkkelystä
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Murskaa piparkakut tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimen avulla. Säästä muutama pipari koristeluun. Lisää sulatettu margariini ja sekoita massaksi.
- Pingota irtopohjavuoan (halk. 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Taputtele piparimassa vuoan pohjalle ja reunoille.
- Notkista vegaaninen tuorejuusto vispilällä ja lisää kondensoitu kookosmaito. Purista appelsiinimehu. Sekoita siihen maissitärkkelys ja hienoimmalla terällä raastettu sitruunan kuori. Lisää seos tuorejuustomassaan ja kaada vuokaan.
- Paista kakkua uunin alaosassa tunti. Laita uuni pois päältä ja anna kakun seistä toinen tunti jälkilämmössä. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Peitä kakku kelmulla. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa rauhassa yön yli.
- Tarjoile vegaaninen piparijuustokakku vaniljakastikkeen ja piparimurun kanssa.
Alkuperäinen ohje Meillä Kotona.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti