Tämä ohje on alunperin jostakin lehdestä, en enää tiedä, mistä.
(2 annosta)
2 dl tuoreita tai pakastettuja tatteja
1 mieto tuore chili
1 valkosipulin kynsi
200 g kirsikkatomaatteja
ruukku lehtipersiljaa
1 rkl oliiviöljyä
(2 rkl kuivattuja tatteja)
2 dl sipulilla maustettua kaurakermaa
suolaa
Lisäksi
pastaa
mustapippuria
raastettua sitruunankuorta
- Puhdista ja pilko tatit tai sulata pakastetatit. Purista neste pois.
- Halkaise ja hienonna chili. Poista siemenet halutessasi. Hienonna valkosipulin kynsi. Puolita tomaatit. Hienonna persilja.
- Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pasta suolatussa vedessä.
- Kuullota valkosipuli ja chili isossa paistinpannussa. Ripottele sekaan kuivatut tatit. Lisää tuoreet tai pakastetut sienet. Lisää pannulle myös tomaatit ja kaurakerma ja anna hautua hetki.
- Valuta pasta ja sekoita se pannulla sienten sekaan. Lisää persijasilppu ja sekoita hyvin.
- Tarjoa oliiviöljyn ja mustapippurin sekä raastetun sitruunankuoren (ja parmesaanin) kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti