torstai 14. tammikuuta 2021

Tattipasta

Tämä ohje on alunperin jostakin lehdestä, en enää tiedä, mistä.

(2 annosta)

2 dl tuoreita tai pakastettuja tatteja
1 mieto tuore chili
1 valkosipulin kynsi
200 g kirsikkatomaatteja
ruukku lehtipersiljaa
1 rkl oliiviöljyä
(2 rkl kuivattuja tatteja)
2 dl sipulilla maustettua kaurakermaa
suolaa

Lisäksi 

pastaa
mustapippuria
raastettua sitruunankuorta
  1. Puhdista ja pilko tatit tai sulata pakastetatit. Purista neste pois.
  2. Halkaise ja hienonna chili. Poista siemenet halutessasi. Hienonna valkosipulin kynsi. Puolita tomaatit. Hienonna persilja.
  3. Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pasta suolatussa vedessä.
  4. Kuullota valkosipuli ja chili isossa paistinpannussa. Ripottele sekaan kuivatut tatit. Lisää tuoreet tai pakastetut sienet. Lisää pannulle myös tomaatit ja kaurakerma ja anna hautua hetki.
  5. Valuta pasta ja sekoita se pannulla sienten sekaan. Lisää persijasilppu ja sekoita hyvin.
  6. Tarjoa oliiviöljyn ja mustapippurin sekä raastetun sitruunankuoren (ja parmesaanin) kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti