torstai 14. tammikuuta 2021

Bataatticurry

 Tämä ohje on Hesarista.

(4 annosta)

500 g bataattia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tlk (230 g) kikherneitä
100 g pitkiä vihreitä papuja (pakaste)
400 ml kookosmaitoa
2 rkl intialaista currytahnaa
1 rkl kasvisfondia
1 rkl curryjauhetta
¼ tl suolaa
½ limetin mehu
tuoretta korianteria
maidotonta naan-leipää tai basmatiriisiä tarjoiluun
  1. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja silppua sipuli, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele ja valuta kikherneet. 
  2. Levitä bataatit, sipulit, kikherneet ja pakastepavut uunivuokaan. 
  3. Sekoita yhteen kookosmaito, currytahna, kasvisfondi, curryjauhe ja suola. Kaada seos vuokaan kasvisten päälle. 
  4. Paista uunissa noin 40 minuuttia välillä sekoitellen. Jos pinta uhkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla. 
  5. Silppua tuoretta korianteria vuoan pinnalle ennen tarjoilua. 
Tarjoa curry leivän tai riisin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti