Tämä ohje on Hesarista.
(4 annosta)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tlk (230 g) kikherneitä
100 g pitkiä vihreitä papuja (pakaste)
400 ml kookosmaitoa
2 rkl intialaista currytahnaa
1 rkl kasvisfondia
1 rkl curryjauhetta
¼ tl suolaa
½ limetin mehu
tuoretta korianteria
maidotonta naan-leipää tai basmatiriisiä tarjoiluun
- Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja silppua sipuli, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele ja valuta kikherneet.
- Levitä bataatit, sipulit, kikherneet ja pakastepavut uunivuokaan.
- Sekoita yhteen kookosmaito, currytahna, kasvisfondi, curryjauhe ja suola. Kaada seos vuokaan kasvisten päälle.
- Paista uunissa noin 40 minuuttia välillä sekoitellen. Jos pinta uhkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla.
- Silppua tuoretta korianteria vuoan pinnalle ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti