Pääsiäiskaritsasta jäi yli pieni pala (vajaa 300g). Googlailin ja päätin tehdä siitä vorschmackin. Savoyn ohje oli se, josta lähdin muokkaamaan.
Käytin nesteenä karitsan ribsien keitinlientä, jossa oli keitetty porkkana sekä sipuli.
Hienonsin yijääneen kypsän karitsanpaistin, keitinliemen porkkanan ja sipulin, kuulotettun valkosipulin kynnen ja kuullotetun sipulin sekä rasiallisen anjovisfileitä (100g) monitoimikoneessa hienoksi. Lisäsin hiukan keitinlientä ja sain aikaan tasaisen seoksen, jonka kippasin kattilaan. Lisäsin anjovisliemen sekä keitinlientä sen verran, että seos oli puuron paksuista.
Keittelin kattilassa miedolla lämmöllä kolmisen tuntia.
Käytin nesteenä karitsan ribsien keitinlientä, jossa oli keitetty porkkana sekä sipuli.
Hienonsin yijääneen kypsän karitsanpaistin, keitinliemen porkkanan ja sipulin, kuulotettun valkosipulin kynnen ja kuullotetun sipulin sekä rasiallisen anjovisfileitä (100g) monitoimikoneessa hienoksi. Lisäsin hiukan keitinlientä ja sain aikaan tasaisen seoksen, jonka kippasin kattilaan. Lisäsin anjovisliemen sekä keitinlientä sen verran, että seos oli puuron paksuista.
Keittelin kattilassa miedolla lämmöllä kolmisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti