Glorian Ruoka- ja viinilehden ohje:
1 l kookosmaitoa
1 1/2 dl puuroriisiä
2 kg porkkanoita
2 rkl maissitärkkelystä (tai 2 kananmunaa)
2 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
Pinnalle: korppujauhoja tai kookoslastuja sekä voita tai kookosöljyä
1 l kookosmaitoa
1 1/2 dl puuroriisiä
2 kg porkkanoita
2 rkl maissitärkkelystä (tai 2 kananmunaa)
2 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
Pinnalle: korppujauhoja tai kookoslastuja sekä voita tai kookosöljyä
- Kuumenna kookosmaito kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua n. 5 min. Alenna lämpö ja hauduta puuroksi n. 40 min.
- Paloittele porkkanat ja keitä ne kypsiksi. Soseuta.
- Voitele laakea uunivuoka.
- Yhdistä hieman jäähtynyt puuro ja porkkanasose. Lisää maissitärkkelys tai kananmunat. Lisää suola ja valkopippuri ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos uunivuokaan.
- Ripottele korppujauhot ja voilastut tai kookoslastut ja kookosöljy päälle.
- Kypsennä 175 asteessa n. 1-1 1/2 tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti