Glorian Ruoka ja Viinilehden ohje:
1 pkt savutonta tofua (Jalotofu)
1 porkkana
1 punasipuli
3 cm piparjuurta
Liemi:
1 dl etikkaa
1 dl sokeria
2 dl vettä
1-2 tl suolaa
10 valko- ja maustepippuria
10 neilikkaa
1 tl sinapinsiemeniä
2 laakerinlehteä
HUOM. Tofu säilyy jääkaapissa noin viikon. Siinä ajassa sen maku vain paranee.1 pkt savutonta tofua (Jalotofu)
1 porkkana
1 punasipuli
3 cm piparjuurta
Liemi:
1 dl etikkaa
1 dl sokeria
2 dl vettä
1-2 tl suolaa
10 valko- ja maustepippuria
10 neilikkaa
1 tl sinapinsiemeniä
2 laakerinlehteä
- Leikkaa tofu noin sentin viipaleiksi. Kuori ja viipaloi porkkana ja sipuli. Kuori piparjuuri ja vuole se ohuiksi lastuiksi.
- lado tofu, porkkana, sipulit ja piaprjuurilastut lasipurkkiin kerroksittain (purkin koko n. 6 dl).
- Valmista liemi. Yhdistä liemen ainekset ja kiehauta, kunnes sokeri on sulanut. Jäähdytä hetki.
- Kaada liemi tölkkiin muiden aineiden päälle. Annan tofun maustua muutama tunti ja seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti