sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Karamellisoidut banaanit ja kookosraakajäätelö

Glorian Ruoka- ja Viinilehdestä jälleen.

Tee ensin jäätelö, vaikka jo edellisenä päivänä.

2,5 dl kookoskermaa
1/2 banaani
1 rkl sitruunanmehua
1 rkl sokeria

1. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Laita pakastimeen ja sekoita jäätymisen aikana muutaman kerran.

Karamellisoidut banaanit
1 banaani / syöjä
juoksevaa margariinia tai maidotonta margariinia (esim. sininen Keiju)
2 rkl fariinisokeria
1 rkl kookoshiutaleita

1. Laita margariini paistinpannulle ja lisää fariinisokeri. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos on kinuskimaista (alkuperäisessä ohjeessa on voita, eikä tästä tullut erityisen kinuskimaista).
2. Halkaise ja puolita banaanit ja laita ne pannulle. Käännä kerran kuumenemisen aikana.
 3. Laita lautasille, lisää kookosraakajäätelöä ja ripottele kookoshiutaleita pinnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti