1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g vegaanista chorizomakkaraa
2 valkosipulinkynttä
200 g vegaanista chorizomakkaraa
750 g myski- tai hokkaidokurpitsaa (kuorittuna ja paloiteltuna 400 g)
1 rkl öljyä
1 rkl tomaattipyrettä
1 rkl tomaattipyrettä
2 tl oreganoa
2 tl timjamia
1/2 tl chilirouhetta
1 tlk tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 tlk mustapapuja
2 tl sokeria
1/2 tl mustapippuria
Lisäksi
korianteria
korianteria
200 g vegaanista ranskankermaa
rapeakuorista leipää
rapeakuorista leipää
- Hienonna sipulit. Kuori ja paloittele chorizomakkara. Halkaise kurpitsa ja poista sisus. Kuori kurpitsa ja paloittele se.
- Kuumenna kattilassa öljy. Lisää sipulit ja paista pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, chorizomakkara, kurpitsa, oregano, timjami ja chilirouhe. Paista muutama minuutti.
- Lisää tomaattimurska, vesi ja lihaliemikuutio. Anna keiton hautua 20 minuuttia kannen alla.
- Lisää valutetut ja huuhdellut mustapavut. Mausta keitto sokerilla ja mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi.
- Viimeistele keitto halutessasi tuoreella korianterilla. Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa ja rapeakuorista leipää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti