piparitaikinaa
mustikoita
sokeria
perunajauhoja
- Sulata mustikat mikrossa. Sekoita niiden joukkoon sokeri ja perunajauho.
- Sulata piparkakkutaikina paketin ohjeen mukaan. Kaulitse taikina n. 6 mm paksuiseksi, ja leikkaa siitä ympyröitä muotin avulla. Kauli ympyrät hieman litteämmiksi ja painele silikoniseen (tai metellliseen) muffinivuokaan.
- Täytä piparikupit mustikkaseoksella. Kaulitse loput taikinasta n. 3 mm paksuiseksi, ja leikkaa siitä muotin avulla ympyrät kansiksi.
- Painele kannet kiinni, pistele haarukalla reiät kansiin ja paista 200-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
- Anna jäähtyä hyvin ennen muotista poistoa.
- Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti