125 g kuorittuja manteleita yön yli liotettuna
0,75 dl kauragurtia eli turkkilaista kaurajugurttia
1,5 rkl rypsiöljyä
sitruunamehua
1 tl suolaa
tuoretta ruohosipulia
mustapippuria myllystä
Koristeluun
noin 100 g kuorellisia manteleita (käytin kuorittuja)0,75 dl kauragurtia eli turkkilaista kaurajugurttia
1,5 rkl rypsiöljyä
sitruunamehua
1 tl suolaa
tuoretta ruohosipulia
mustapippuria myllystä
Koristeluun
tuoreita yrttejä (käytin timjamia)
- Laita mantelit likoamaan veden alle jääkaappiin yön ajaksi. Kaada vesi pois ja lisää mantelit tehosekoittimen kannuun.
- Lisää tehosekoittimeen vielä turkkilainen jugurtti, öljy, pienitty ruohosipuli ja suola. Anna koneen käydä ja sekoittele massaa samalla reunoilta keskelle.
- Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Tarkista suola.
- Muotoile massasta 2 käpyä ja painele pinnalle manteleita. Koristele yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti