Neljälle
4 kanan maustamatonta rintafilettä
suolaa, valkopippuria
Mango-chili-inkivääri-kookoskastike:
4 cm pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 iso punainen chili hienonnettuna
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 limen mehu ja raastettu kuori
1 rkl curryjauhetta
1/2 kanaliemikuutio
1,5 dl vettä
2-3 pientä tölkkiä (á 125 gr) mango- lastenruokasosetta
1 tl soijakastiketta
2,5 dl kookoskermaa
paistamiseen: ruokaöljyä
tarjoiluun: 1 puska korianteria hienonnettuna, kahden kevätsipulin varret hienonnettuna
4 kanan maustamatonta rintafilettä
suolaa, valkopippuria
Mango-chili-inkivääri-kookoskastike:
4 cm pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 iso punainen chili hienonnettuna
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 limen mehu ja raastettu kuori
1 rkl curryjauhetta
1/2 kanaliemikuutio
1,5 dl vettä
2-3 pientä tölkkiä (á 125 gr) mango- lastenruokasosetta
1 tl soijakastiketta
2,5 dl kookoskermaa
paistamiseen: ruokaöljyä
tarjoiluun: 1 puska korianteria hienonnettuna, kahden kevätsipulin varret hienonnettuna
- Kuullota valkosipuli, chili ja inkivääri muutamassa ruokalusikallisessa öljyä. Lisää sitten curryjauhe, pyörittele sitä öljyssä hetki ja lisää sitten limen kuori ja mehu sekä soijakastike.
- Kaada kattilaan vesi, kanaliemikuutio, mangosose ja kookoskerma ja keitä kymmenisen minuuttia kunnes kastike hieman paksuuntuu.
- Taputtele fileet kuiviksi ja leikkaa poikkisuuntaan noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Suolaa ja pippuroi ja paista muutamassa erässä kuumalla pannulla pikaisesti niin, että pinnat saavat hieman väriä. Siirrä kastikkeeseen ja anna hautua keskilämmöllä kunnes kanat ovat kypsiä - koosta riippuen 10-15 minuuttia.
- Lisää kastikkeeseen korianteri- ja kevätsipulisilppu ja tarjoile riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti