lauantai 17. toukokuuta 2014

Sitruunarisotto

Tarvitset

1/2 sipulia
1 rkl juoksevaa margariinia
1 rkl oliiviöljyä
2 dl risottoriisiä
4 dl kanalientä
1/2 dl valkoviiniä
1/2 sitruunaa
raastettua juustoa (parmesaania, käytin tällä kertaa Västenbotten juustoa)
hienonnettua persiljaa

1. Valmista kanaliemi. Hienonna sipulit ja kuullota ne margariinin ja oliiviöljyn seoksessa laakeassa paistinpannussa.
2. Lisää riisi ja kuullota sitä hetki. Lisää valkoviini ja anna sen kiehua pois.
3. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen, kunnes riisit ovat melkein kypsiä. Lisää sitruunankuoriraaste, sitruunan mehu sekä raastettu juusto.
4. Koristele hienonnetulla persiljalla ja tarjoa.

Tarjosin tällä kertaa jättikatkarapuvartaiden sekä mangolla ja sitruunalla mausteutun jugurtin kanssa. Löysin pakastettuja tiikerirapuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti