Alkuperäinen ohje oli Yhteishyvän ruokalehdessä joitakin aikoja sitten.
Tarvitset 2 annokseen
3 dl karkeaksi raastettua porkkanaa
3 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
3 kananmunaa
0,5 dl ruokakermaa
1 dl vehnäjauhoja
100 g murennettua fetajuustoa
1 tl kuivattua minttua (maustoin jauhetulla paprikalla ja chilillä)
0,5 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
2 rkl margariinia tai öljyä
1. Yhdistä
porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet. Lisää muut aineet ja anna turvota 10
minuuttia.
2. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta.
3. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.
4. Älä käännä paistaessasi selkääsi paistinpannulle. Minä käänsin ja kuinka ollakaan, siihen ilmaantui muutama nakki.
2. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta.
3. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.
4. Älä käännä paistaessasi selkääsi paistinpannulle. Minä käänsin ja kuinka ollakaan, siihen ilmaantui muutama nakki.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti