torstai 21. marraskuuta 2013

Vasikkaa ja sitruunapastaa

Mies sai isänpäivälahjaksi Ruuasta viiniin kirjan. Sen kaikki ohjeet vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta. Mies osti vasikan entrecotepihvit ja lupasi valmistaa kirjan ohjeen mukaan (noin suunnilleen) meille perjantain päivällisen.

Tarvitset
pastaa sopivasti kahdelle
vasikkaa sopivasti kahdelle
pippuria
suolaa
hienonnettua persiljaa
hienonnettua timjamia
öljyä
1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori

1.  Keitä pasta ja siivilöi vedestä
2. Leikkaa liha sopivan paksuisiksi pihveiksi. Meillä oli siis jo valmiiksi leikattuna. 
3. Paista pannulla öljyssä sopivan kypsiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja kierittele hienonnttuissa yrteissä. Nosta pihvit lautasille.
4. Lisää pannulle sitruunan mehu ja kuoriraaste ja anna kiehahtaa. Kaada keitetyt pastat pannulle, lisää öljyä, sekoita, mausta suolalla ja pippurilla. Asettele pastat pihvien viereen lautaselle.

Ohjetta on siis sovellettu jonkin verran, mutta ainekset olivat kyllä samat siinä kirjan aluperäisessä ohjeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti