-
Valmista soijarouhe wokissa tai suurella pannulla: Kuumenna ensin
öljy ja sekoita joukkoon soijarouhe. Paista soijarouhetta hieman ja
lisää vesi kahdessa erässä samalla sekoittaen. Lisää pannulle myös
soijakastike. Soijarouhe on valmista, kun kaikki vesi on imeytynyt.
-
Keitä makaronit kypsiksi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
-
Sekoita kaikki edellä mainitut ainekset, suola, öljy ja mausteet keskenään suurehkossa, noin kahden litran uunivuoassa.
-
Kaada kauramaito uunivuokaan siten, että makaronit lähes
peittyvät. Levitä rypsiöljy pinnalle. Ripottele korppujauhot
pinnalle. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.
-
Tarjoile soijarouhe-makaronilaatikko ketsupin ja tuoresalaatin kera.
Ohje lainattu Vegaaniliiton blogista, jossa lähteeksi on mainittu Vegaanin kotiruokakirja. Jere Nieminen. Moreeni 2010.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti