- 400 g isoja kuorittuja katkarapuja
- 1/2 dl majoneesia
- 1/2 dl ranskankermaa
- 1/4 tl suolaa
- 2 tl sitruunanmehua
- 2 rkl hienonnettua tilliä
lisäksi:
- 4 isoa vaaleaa paahtoleipäviipaletta
- 50 g muikunmätiä
- muutama tillin oksa
- 1 sitruuna
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ravut huolellisesti ja taputtele kuiviksi talouspaperilla.
- Sekoita majoneesi ja ranskankerma kulhossa keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kääntele katkaravut majoneesiseokseen. Lisää sitruunanmehua ja hienonnettu tilli.
- Paahda leivät ja leikkaa kolmioiksi. Jaa katkaraputäyte leiville. Annostele päälle muikun mätiä.
- Koristele leivät tillillä ja sitruunalohkolla.
Ohje on lainattu Kalaneuvokselta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti