tiistai 24. kesäkuuta 2025

Katkarapuskagen

  • 400 g isoja kuorittuja katkarapuja
  • 1/2 dl majoneesia
  • 1/2 dl ranskankermaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 tl sitruunanmehua
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

lisäksi:

  • 4 isoa vaaleaa paahtoleipäviipaletta
  • 50 g muikunmätiä
  • muutama tillin oksa
  • 1 sitruuna
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ravut huolellisesti ja taputtele kuiviksi talouspaperilla.
  2. Sekoita majoneesi ja ranskankerma kulhossa keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kääntele katkaravut majoneesiseokseen. Lisää sitruunanmehua ja hienonnettu tilli.
  4. Paahda leivät ja leikkaa kolmioiksi. Jaa katkaraputäyte leiville. Annostele päälle muikun mätiä.
  5. Koristele leivät tillillä ja sitruunalohkolla.

Ohje on lainattu Kalaneuvokselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti