1,5 dl kvinoaa
3 dl vettä
2 appelsiinia
2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
1,5 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
80 g babypinaattia
200 g Mö kreikkalainen vuusto tai muu sopiva vegaaninen juusto
- Mittaa 1,5 dl kvinoaa tiheään siivilään ja huuhtele huolellisesti kuumalla vedellä. Kaada kvinoa puhtaaseen kiehuvaan veteen. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Valuta kvinoa.
- Fileoi 2 appelsiinia kalvottomiksi ja paloittele hedelmäliha. Sekoita kulhossa kvinoa ja appelsiinit. Sekoita joukkoon 2 rkl hienonnettua minttua, 1,5 rkl oliiviöljyä ja purista mukaan puolikkaan sitruunan mehu. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.
- Kääntele varovasti mukaan 80 g pinaatinlehtiä ja levitä salaatti tarjoiluvadille. Murenna joukkoon 200 vegaanista juustoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti