1 munakoiso (pieni)
2 dl kaurakermaa (käytin chilimaustettua Plantia)
1 dl vegaanista majoneesia
2 dl kaurakermaa (käytin chilimaustettua Plantia)
1 dl vegaanista majoneesia
3 rkl sinappia
2 tl etikkaa
1/4 tl valkopippuria
1 dl tuoretta tilliä
1 dl ruohosipulia
suolaa
- Pilko keskikokoinen munakoiso sillin kokoisiksi eli noin 1x5 cm suikaleiksi.
- Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä munakoisopaloja non 5 minuuttia. Varo, ettet keitä liian kauan, jottei paloita tule löysiä. Kaada palat siivilään jäähtymään.
- Sekoita kulhossa kaurakerma, vegemajoneesi, sinappi, etikka, valkopippuri, tilli, suohosipuli ja tarvittaessa myös hieman suolaa. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Sekoita jäähtyneet munakoisosuikaleet kastikkeeseen. Nosta vegaaninen silli jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti