torstai 16. tammikuuta 2020

Marinoitu vegaaninen "feta"

Jouluna 2019 ovat kaikki lapsemme puolisoineen ja perheineen tulossa Joulupäivänä jouluaterialle. Joukossa on pari vegaania, joten alkupalapöytään ajattelin tehdä jotakin uutta. Chocochilin blogissa on vegaanisen "fetan" ohje. Yosa kaurapala on poistunut markkinoilta, joten testaan tämän Mö:n kreikkalaisella.

1 pkt (175) Mö kreikkalaista
vajaa dl rypsiöljyä
1/2 sitruunan raastettu kuori
1/2 sitruunan mehu
vajaa tl sormisuolaa
1/2 punainen chili
noin 5 tuoretta timjamin oksaa
  1. Kuutioi Mö kreikkalainen ja laita ne kannelliseen purkkiin.
  2. Mittaa purkkiin oliiviöljy ja raasta joukkoon sitruunan kuori. Lisää sitruunan mehu ja suola. Paloittele chili ja lisää se purkkiin timjaminoksien kanssa. Sekoita hyvin.
  3. Anna fetan marinoitua jääkaapissa vähintään 24h välillä sekoitellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti