Jouluun 2019 tein vegaanisen tuorejuuston juustopöytään. Ohje on Chocochilin blogista.
1,5 dl cashewpähkinöitä
1 tl etikkaa
0,5 sitruunan mehu
1/2 rkl agavesiirappia
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
2 aurinkokuivattua tomaattia
kourallinen tuoretta basilikaa
1,5 dl cashewpähkinöitä
1 tl etikkaa
0,5 sitruunan mehu
1/2 rkl agavesiirappia
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
2 aurinkokuivattua tomaattia
kourallinen tuoretta basilikaa
- Liota cashewpähkinöitä kylmässä vedessä 2-3 tuntia. Valuta vesi pois.
- Kippaa pähkinät monitoimikoneeseen, lisää etikka, sitruunan mehu, agavesiirappi ja rypsiöljy.
- Soseuta tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla.
- Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja basilikanlehdet.
- Vuoraa pieni annosvuoka kelmulla. Levitä vuokaan puolet juustomassasta, sitten tomaatti-basilikaseos ja päälle loput juustosta. Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti