Marokosta tuotu taginepata pääsi jälleen käyttöön. Pakastimessa oli pari pakettia luista karitsanlihaa. Annoimme sen sulaa kunnolla ja sitten mies erotti lihat ja luut. Luista hän keitti kaalisopan.
Lihoista teimme taginepataa. Laitoin tavalliselle paistinpannulle hiukan juoksevaa margariinin ja kourallisen manteleita, lohkotun sipulin, 2 viipaloitua valkosipulin kynttä, 2 lohkottua porkkanaa ja ruokalusikallinen Marokosta tuotua Ras El Hanout -maustetta. Pyörittelin näitä pannussa vähän aikaa ja lisäsin lihat sekä yhden appelsiinin kuorisuikaleet. Jatkoin pyörittelyä, lisäsin hiukan suolaa ja siirsin kaiken taginepataan. Huuhdoin paistinpannun pienellä vesitilkalla, kaadoin sen taginepataan, lisäsin muutaman luumun ja taatelin ja laiton padan pariksi tunniksi uuniin, ensi 200 asteeseen ja sitten 150 asteeseen.
Lihoista teimme taginepataa. Laitoin tavalliselle paistinpannulle hiukan juoksevaa margariinin ja kourallisen manteleita, lohkotun sipulin, 2 viipaloitua valkosipulin kynttä, 2 lohkottua porkkanaa ja ruokalusikallinen Marokosta tuotua Ras El Hanout -maustetta. Pyörittelin näitä pannussa vähän aikaa ja lisäsin lihat sekä yhden appelsiinin kuorisuikaleet. Jatkoin pyörittelyä, lisäsin hiukan suolaa ja siirsin kaiken taginepataan. Huuhdoin paistinpannun pienellä vesitilkalla, kaadoin sen taginepataan, lisäsin muutaman luumun ja taatelin ja laiton padan pariksi tunniksi uuniin, ensi 200 asteeseen ja sitten 150 asteeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti