Ylijääneestä perunamuusista ja palsternakkapyreestä valmistin rieskoja.
Perunamuusia oli noin 2 dl ja palsternakkapyreetä samoin noin 2 dl. Sekoitin ne keskenään, lisäsin noin 1 dl turkkilaista jugurttia sekä ½ dl maitoa. Sekoitin tasaiseksi ja rikoin joukkoon yhden kananmunan. Lisäsin 2 dl täysjyväohrajauhoja ja 1 dl vehnäjahoja. Sekoitin tasaiseksi ja lusikoin pyöreiksi levyiksi pellille.
Paistoin uunissa 225 asteessa kiertoilmalla n. 12 minuuttia.
Maistuivat tosi hyviltä voin kera kuumina ja kylminäkin. Palsternakka antaa erityisen maun.
Perunamuusia oli noin 2 dl ja palsternakkapyreetä samoin noin 2 dl. Sekoitin ne keskenään, lisäsin noin 1 dl turkkilaista jugurttia sekä ½ dl maitoa. Sekoitin tasaiseksi ja rikoin joukkoon yhden kananmunan. Lisäsin 2 dl täysjyväohrajauhoja ja 1 dl vehnäjahoja. Sekoitin tasaiseksi ja lusikoin pyöreiksi levyiksi pellille.
Paistoin uunissa 225 asteessa kiertoilmalla n. 12 minuuttia.
Maistuivat tosi hyviltä voin kera kuumina ja kylminäkin. Palsternakka antaa erityisen maun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti