Olen aina pitänyt falafeleistä ja kuvitellut, että niissä on kova työ. Glorian Ruoka ja Viini -lehdessä 2/2013 oli ohje, jossa tekemiseen tarvittiin kuivattuja kikherneitä. Ohje vaikutti hyvältä, joten kaupan kautta tekemään.
1 kg kuivattuja kikherneitä
3 isoa sipulia
3 kokonaista valkosipulia
200 g lehtipersiljaa
200 g korianteria
1 tl juustokuminaa
2 rkl suolaa
½ dl vehnäjauhoja
n ½ dl rypsiöljyä uppopaistamiseen
1 kg kuivattuja kikherneitä
3 isoa sipulia
3 kokonaista valkosipulia
200 g lehtipersiljaa
200 g korianteria
1 tl juustokuminaa
2 rkl suolaa
½ dl vehnäjauhoja
n ½ dl rypsiöljyä uppopaistamiseen
Kuumenna pannussa kunnon kerros öljyä 170 - 180 asteeseen. Paista koepyörykkä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti