- 150 g pakastepinaattia
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/4 – 0,5 tl suolaa
- 4,5 dl soija- tai kauramaitoa
- 2 tl rypsiöljyä + öljyä paistamiseen
- puolukkahilloa tarjoiluun
- Sulata pinaatti esimerkiksi mikrossa.
- Sekoita yhteen jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola.
- Lisää kaura- tai soijamaito ja öljy sekä pinaatti. Sekoita huolellisesti.
- Anna taikinan vetäytyä noin 15 minuuttia.
- Kuumenna lettupannu ja lisää pannulle öljyä. Kaada lettupannun koloihin taikinaa ja paista melko kuumalla pannulla kunnes pinta on hyytynyt. Käännä letut ja paista vielä tovi toiselta puolelta.
- Voit paistaa vohveleita vohveliraudalla.
- Tarjoa pinaattiletut puolukkahillon kanssa.
Ohje on lainattu Chocochili -blogista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti