Teinpä sitten ihan oman reseptin.
Raastoin 3 isoa porkkanaa, 2 isoa palsternakkaa, puolikkaan fenkolin ja pari kevätsipulia. Sekoitin joukkoon pari ruokalusikallista maissijauhoja, kolme ruokalusikallista soijajugurttia, 1 desin kahteen desiin vettä liotettua soijarouhetta, ripauksen cayennepippuria, ruokalusikallisen Santa Marian liquorice herbs -maustetta ja reilusti suolaa. Jätin yöksi kulhoon vetäytymään ja seuraavana päivänä paiston pihvit.
Raastoin 3 isoa porkkanaa, 2 isoa palsternakkaa, puolikkaan fenkolin ja pari kevätsipulia. Sekoitin joukkoon pari ruokalusikallista maissijauhoja, kolme ruokalusikallista soijajugurttia, 1 desin kahteen desiin vettä liotettua soijarouhetta, ripauksen cayennepippuria, ruokalusikallisen Santa Marian liquorice herbs -maustetta ja reilusti suolaa. Jätin yöksi kulhoon vetäytymään ja seuraavana päivänä paiston pihvit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti