Vatkaa vaahdoksi 1 prk Flora vaahtoutuvaa vaniljakastiketta metallikulhossa. Lisää 1 rkl vaniljasokeria.
Vaahdota 1 dl sokeria ja 3 keltuaista hyväksi vaahdoksi. Lisää 1 dl glukoosisiirappia.
Kiehauta 2 dl maitoa ja siivilöi se keltuais-sokeriseokseen hyvin vispaten. Kaada seos kattilaan ja kuumenna jatkuvasti sekoittaen, kunnes seos sakenee.
Jäähdytä seosta välillä sekoittaen ja lisää lopuksi vaniljakastikevaahtoon kevyesti sekoittaen.
Pakasta muutama tunti välillä sekoittaen.
Vaahdota 1 dl sokeria ja 3 keltuaista hyväksi vaahdoksi. Lisää 1 dl glukoosisiirappia.
Kiehauta 2 dl maitoa ja siivilöi se keltuais-sokeriseokseen hyvin vispaten. Kaada seos kattilaan ja kuumenna jatkuvasti sekoittaen, kunnes seos sakenee.
Jäähdytä seosta välillä sekoittaen ja lisää lopuksi vaniljakastikevaahtoon kevyesti sekoittaen.
Pakasta muutama tunti välillä sekoittaen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti