Tarvitset
1 salottisipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 dl oliiviöljyä
kardemummaa
1 tl kokonaisia mustapippureita
1 tl kokonaisia maustepippureita
1 kanelitanko
5 kokonaista neilikkaa
1/4 tl jauhettua muskottipähkinää
1 l tomaattimehua
2 tl suolaa
2 tl sokeria
(ripaus harissaa)
1. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulin kynsi. Kuullota niitä kattilassa öljyssä 10 minuuttia.
2. Lisää mausteet kattilaan ja kuullota niita 5 minuuttia. Käytin glögimaustetta korvaamaan kardemummaa, kanelia, neilikkaa.
3. Lisää tomattimehu ja keitä 30 minuuttia matalalla lämmöllä.
4. Siivilöi kastike ja mausta suolalla ja sokerilla.
1 salottisipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 dl oliiviöljyä
kardemummaa
1 tl kokonaisia mustapippureita
1 tl kokonaisia maustepippureita
1 kanelitanko
5 kokonaista neilikkaa
1/4 tl jauhettua muskottipähkinää
1 l tomaattimehua
2 tl suolaa
2 tl sokeria
(ripaus harissaa)
1. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulin kynsi. Kuullota niitä kattilassa öljyssä 10 minuuttia.
2. Lisää mausteet kattilaan ja kuullota niita 5 minuuttia. Käytin glögimaustetta korvaamaan kardemummaa, kanelia, neilikkaa.
3. Lisää tomattimehu ja keitä 30 minuuttia matalalla lämmöllä.
4. Siivilöi kastike ja mausta suolalla ja sokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti